Opened 13 years ago

Closed 13 years ago

#1075 closed Bug (invalid)

Transmission SEGFAULTing

Reported by: silvioricardoc Owned by:
Priority: Normal Milestone: None Set
Component: Transmission Version: 1.22
Severity: Critical Keywords:
Cc:

Description

Well, there's not much I can say. I launch Transmission, leave it downloading and then, after some time, when I come back, it's gone.

Last night I set the ulimit -c and launched it in a terminal. It hadn't been compiled with a debugger switch (-g), so I'm not sure how useful the core dump is. (I'm new to linux AND to debuggers, so...)

Anyway, I'll attach it.

If there's anything I could do, just tell me. I really like this bt client, but segfaults suck...

Attachments (1)

bt (396 bytes) - added by silvioricardoc 13 years ago.
backtrace

Download all attachments as: .zip

Change History (5)

comment:1 Changed 13 years ago by charles

  • Resolution set to invalid
  • Status changed from new to closed

The attachment didn't make it through.

There's not really anything I can do with this ticket until there's more information to go on... please reopen this ticket when you attach the backtrace.

Changed 13 years ago by silvioricardoc

backtrace

comment:2 Changed 13 years ago by silvioricardoc

  • Resolution invalid deleted
  • Status changed from closed to reopened

comment:3 Changed 13 years ago by charles

... you're right. you do need to compile with the -g switch; that's a very unhelpful backtrace, unfortunately.

OTOH if you're new to Linux and debuggers, even being able to produce that shows you're way ahead of a tough learning curve. :)

comment:4 Changed 13 years ago by charles

  • Resolution set to invalid
  • Status changed from reopened to closed

I need more info before I can proceed on this. :(

Note: See TracTickets for help on using tickets.