Opened 13 years ago

Closed 13 years ago

#1085 closed Bug (invalid)

Crash On Adding A Torrent

Reported by: persept Owned by:
Priority: Normal Milestone: None Set
Component: Transmission Version: 1.22+
Severity: Normal Keywords:
Cc:

Description (last modified by charles)

Wasn't repeatable with the same torrent on a restart of Transmission but maybe you can figure out what was going on from the crashlog.

[crashlog attached]

Attachments (1)

crashlog.txt (30.6 KB) - added by persept 13 years ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (9)

Changed 13 years ago by persept

comment:1 Changed 13 years ago by charles

  • Description modified (diff)

comment:2 Changed 13 years ago by charles

well, 0x0000000000000014 makes me think it's dereferencing a null pointer...

comment:3 Changed 13 years ago by charles

persept: where did you get this build? could you rebuild with debugging symbols turned on?

comment:4 Changed 13 years ago by persept

I built it from the latest svn. Should I try to recompile with debugging symbols and try to get it to crash again?

comment:5 Changed 13 years ago by charles

yes, that would be great

comment:6 Changed 13 years ago by charles

persept: ping

comment:7 Changed 13 years ago by persept

I haven't gotten it to crash again, but I'm going to bulid with debugging symbols from now on so I'm not sure if you want to close this ticket or not.

comment:8 Changed 13 years ago by charles

  • Resolution set to invalid
  • Status changed from new to closed
Note: See TracTickets for help on using tickets.