Opened 13 years ago

Closed 13 years ago

#1166 closed Bug (duplicate)

r6466 immediate crash after launch osx leopard

Reported by: Lacrocivious Owned by:
Priority: Normal Milestone: None Set
Component: Transmission Version: 1.32+
Severity: Normal Keywords:
Cc:

Description

svn checkout to clean sandbox; successful build with xcode

Transmission loads, displays window briefly, then vanishes into crash dialog.

http://pastebin.ca/1097429

Shark malloc trace was saved in case needed; available on request.

Attachments (1)

Transmission_2008-08-10-112158_Crystalis.crash (20.9 KB) - added by Wizardling 13 years ago.
r6466 always crashes after launching on an Intel iMac running 10.5.4

Download all attachments as: .zip

Change History (5)

comment:1 Changed 13 years ago by livings124

  • Resolution set to duplicate
  • Status changed from new to closed

No need to open multiple tickets for the same issue. #1164

comment:2 Changed 13 years ago by Lacrocivious

  • Resolution duplicate deleted
  • Status changed from closed to reopened

Dumbass posting of wrong crash log. Correct log:

http://pastebin.ca/1097495

Changed 13 years ago by Wizardling

r6466 always crashes after launching on an Intel iMac running 10.5.4

comment:3 Changed 13 years ago by Wizardling

Always crashes within a couple seconds with me as well. Late 2007 2.8GHz 24" iMac running 10.5.4.

comment:4 Changed 13 years ago by livings124

  • Resolution set to duplicate
  • Status changed from reopened to closed

Different date, same crash.

Note: See TracTickets for help on using tickets.