Opened 13 years ago

Closed 13 years ago

Last modified 13 years ago

#1280 closed Bug (worksforme)

transmission always frizes during normal exit

Reported by: wikiwiki Owned by: charles
Priority: Normal Milestone: None Set
Component: libtransmission Version: 1.33
Severity: Normal Keywords: hangup, exiting
Cc:

Description

During a few prev. versions and including current version (1.33) transmission frizes during cmd-q. Forcing quit (alt-cmd-esc) doesn't work too. Nothing happens it's still frized. # killall -9 Transmission have no effect also. The only way to run transmission again is too reboot the machine. It's very annoying.

I have no idea why it's happening, but one of bt-trackers I use from time to time return 502 code (information from my comrade who uses Transmission for GNU/Linux). I can't predict or check it by myself. Could it be related with the frizing?

Change History (8)

comment:1 Changed 13 years ago by wikiwiki

P.S. Comrade says tracker also halts itself and any tcp/ip connections finals due to timeout...

comment:2 Changed 13 years ago by livings124

If it can't connect you might have to wait a while before it quits. Did you give it a good amount of time to see if it would close by itself.

comment:3 Changed 13 years ago by livings124

Also, might as well try 1.34.

comment:4 Changed 13 years ago by wikiwiki

Yep, 1.34 have the same problem. I did wait upto 10 minutes.

comment:5 Changed 13 years ago by livings124

  • Component changed from Mac Client to libtransmission
  • Owner changed from livings124 to charles

comment:6 Changed 13 years ago by livings124

wikiwiki: does this still occur on 1.4?

comment:7 Changed 13 years ago by livings124

  • Resolution set to worksforme
  • Status changed from new to closed

Please reopen if this occurs at least somewhat consistently with multiple torrents under 1.40.

comment:8 Changed 13 years ago by wikiwiki

Now (1.4) it works fine. Sorry for delayed ansewer. Ticket is closed.

Note: See TracTickets for help on using tickets.