Opened 13 years ago

Closed 11 years ago

#1295 closed Bug (fixed)

"Start when added" setting out of sync between web and GUI interface

Reported by: naddy Owned by:
Priority: Normal Milestone: 2.00
Component: Transmission Version: 1.34
Severity: Normal Keywords:
Cc:

Description

In the GTK+ client, I have disabled "Start when added" in the preferences dialog, but when I access the client over the web interface, "Start transfers when added" is enabled in the preferences. Actual behavior matches these respective settings. This option should be synchronized between the web and GTK+ interfaces.

Change History (7)

comment:1 Changed 13 years ago by charles

  • Component changed from GTK+ Client to Transmission
  • Status changed from new to assigned

This is because the gtk and web client are each implementing their own "Start when added" flag.

comment:2 Changed 12 years ago by charles

The same issue seems to be true for the mac client, too.

comment:3 Changed 12 years ago by charles

  • Summary changed from "Start when added" setting out of sync between web and GTK+ interface to "Start when added" setting out of sync between web and GUI interface

comment:4 Changed 11 years ago by charles

  • Component changed from Transmission to Mac Client
  • Milestone changed from None Set to 2.00

As of #2989's commit of r10391, this is fixed everywhere but the Mac client.

Reassigning to "Mac" to give livings a heads-up.

Livings: feel free to sync the Mac client to r10391's new libT API, or to bump back to "Transmission" if you don't want to do this in the Mac client.

comment:5 Changed 11 years ago by charles

  • Owner changed from charles to livings124
  • Status changed from assigned to new

comment:6 Changed 11 years ago by livings124

  • Component changed from Mac Client to Transmission
  • Owner livings124 deleted

r10424 syncs this for the Mac client

comment:7 Changed 11 years ago by livings124

  • Resolution set to fixed
  • Status changed from new to closed
Note: See TracTickets for help on using tickets.