Opened 12 years ago

Closed 12 years ago

Last modified 12 years ago

#1343 closed Bug (fixed)

Uploading to many peers at 0.00 KB/s

Reported by: smmalis Owned by: charles
Priority: Normal Milestone: None Set
Component: GTK+ Client Version: 1.34
Severity: Normal Keywords:
Cc:

Description

See picture. This seems to happen when scrolling quickly in the peers window.

Attachments (2)

bug (84.2 KB) - added by smmalis 12 years ago.
bug.jpg (84.2 KB) - added by smmalis 12 years ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (7)

Changed 12 years ago by smmalis

Changed 12 years ago by smmalis

comment:1 Changed 12 years ago by smmalis

In the picture it shows 0.01, but almost always it shows 0.00.

comment:2 Changed 12 years ago by smmalis

This is still happening with the latest build. It seems that the upload rate being displayed for many peers is only supposed to be displayed for one peer.

comment:3 Changed 12 years ago by smmalis

If there are enough peers to fill the window and warrant a scroll bar, then scrolling is necessary to create this glitch. If there are fewer peers, it can happen automatically. I've seen this happen once in the DL column, but the UL column seems much more common.

comment:4 Changed 12 years ago by charles

  • Resolution set to fixed
  • Status changed from new to closed

this seems to be working now in r7060... the speed limit display changes may have solved it. however, I didn't see the behavior much to begin with, so please reopen if the problem persists.

comment:5 Changed 12 years ago by smmalis

confirming fixed!

Note: See TracTickets for help on using tickets.