Opened 12 years ago

Closed 12 years ago

#1604 closed Bug (fixed)

Transmission GUI & Subprocess crashes

Reported by: LightHammer Owned by: jhujhiti
Priority: Highest Milestone: None Set
Component: Transmission Version: 1.41
Severity: Major Keywords:
Cc:

Description

On my System Transmission (actual SVN build) is crashing with the Terminal-Error-Message

transmission: net.c:137: tr_compareAddresses: Assertion `a->type == 0
a->type == 1' failed.

Informations about my system: OS: Ubuntu 8.04 - 2.6.24-22 Network: IPv6 Enabled, but not possible because router don't support it. Using the GTK-version

Attachments (1)

transmission_crash.png (13.0 KB) - added by LightHammer 12 years ago.
Terminal Output Screenshot

Download all attachments as: .zip

Change History (6)

Changed 12 years ago by LightHammer

Terminal Output Screenshot

comment:1 Changed 12 years ago by jhujhiti

  • Owner set to jhujhiti
  • Priority changed from High to Highest
  • Status changed from new to assigned

comment:2 Changed 12 years ago by jhujhiti

LightHammer?: There were a number of these in trunk mid-day, but they should have all been fixed. What svn revision did this come from?

comment:3 follow-up: Changed 12 years ago by LightHammer

Its the 7412 Build

comment:4 in reply to: ↑ 3 Changed 12 years ago by LightHammer

Replying to LightHammer:

Its the 7412 Build

solved in 7431, but now the GUI freezes after a few minutes but transmissioncli is working, only the gui will freeze.

comment:5 Changed 12 years ago by LightHammer

  • Resolution set to fixed
  • Status changed from assigned to closed
Note: See TracTickets for help on using tickets.