Opened 12 years ago

Closed 12 years ago

#1694 closed Bug (invalid)

Upload Speed Indicator

Reported by: nzamb1 Owned by: Gimp
Priority: Low Milestone: None Set
Component: Web Client Version: 1.42
Severity: Normal Keywords:
Cc:

Description

Shows wrong speed on my Popcorn Hour A110 media player. My maximum upload speen is 30 kb/s but transmission shows 60-80 kb/s

Attachments (1)

upload.JPGā€‹ (132.8 KB) - added by nzamb1 12 years ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (8)

comment:1 Changed 12 years ago by charles

Is this a long, sustained display of 60-80 KiB/s, or is it just a temporary peak?

Also, how do you know your upload maximum is 30 KiB/s?

Thirdly, can you show a screenshot of this?

comment:2 Changed 12 years ago by nzamb1

My internet connection is 6 mbit\256 kbit. Iā€™m using transmission on Popcorn Hour A110 and I'm using web interface to communicate with it. It shows wrong speed not every time, I think 60% of time it shows wrong speed for upload. When I setup upload limit then everything shows fine.

comment:3 Changed 12 years ago by charles

Can you attach a screenshot of this?

Changed 12 years ago by nzamb1

comment:4 Changed 12 years ago by charles

  • Component changed from Transmission to Web Client
  • Owner set to Gimp

The sum of those upload speeds is 31.84, which is within the expected margin to 30.00 K, IMO. The question is, why is the web client showing a higher upload speed than the sum of the torrents...

comment:5 Changed 12 years ago by charles

nzamb1: in that screenshot, is there another torrent uploading at about 10 K, hidden by the filter?

comment:6 Changed 12 years ago by charles

nzamb1: ping

comment:7 Changed 12 years ago by charles

  • Resolution set to invalid
  • Status changed from new to closed

Closing ticket as incomplete. Users are encouraged to reopen when more information is available.

Note: See TracTickets for help on using tickets.