Opened 13 years ago

Closed 13 years ago

#1729 closed Bug (invalid)

Slower speeds since 1.34

Reported by: ascanio Owned by: charles
Priority: Normal Milestone: None Set
Component: libtransmission Version: 1.42
Severity: Critical Keywords:
Cc:

Description

I don't understand why.... but with version 1.34 I fly up to the fastest speed of my ADSL (about 700 kB/s on a 8 Mbps/384kpbs)... while if I use any 1.4.x it drops on a very irregular 20-45 kB/s and it connects to less peers.

I've checked the difference MANY times. Waiting for the connection to reach it's top speed... knowing that it can connect to different peers. Still... EVERYTIME I used the more recent versions I had much slower speed.

Is it something you planned for some reason or should I just accept the fact and stick with the 1.3.4 version? :)

cheers

@

Change History (3)

comment:1 Changed 13 years ago by livings124

  • Component changed from Transmission to libtransmission
  • Owner set to charles
  • Summary changed from Bandwith to Slower speeds since 1.34

Can you give us feedback on a current nightly or 1.50b?

comment:2 Changed 13 years ago by charles

Of course I want Transmission to be as fast as possible, but there's really nothing in this ticket to actually test.

Unless the OP has more details then this ticket should be closed as invalid.

comment:3 Changed 13 years ago by livings124

  • Resolution set to invalid
  • Status changed from new to closed
Note: See TracTickets for help on using tickets.