Opened 12 years ago

Closed 12 years ago

#1758 closed Bug (fixed)

r7806 deletes transfers

Reported by: Biiaru Owned by: charles
Priority: Normal Milestone: None Set
Component: libtransmission Version: 1.42+
Severity: Major Keywords:
Cc:

Description

Build 7806 deletes transfers. I went from over 1650 to 150. Some others have reported in the forums that it brought them down to 0.

Steps to reproduce:

In a non-7806 build, add transfers to Transmission if there are none.

Upgrade to build 7806.

Some or all transfers will be gone.

Change History (6)

comment:1 Changed 12 years ago by livings124

Can you link to the forum posts?

comment:2 Changed 12 years ago by Biiaru

This is the one I was referring to:

http://forum.transmissionbt.com/viewtopic.php?f=4&t=6943

Guess the "some others" was supposed to be singular, my bad.

comment:3 Changed 12 years ago by charles

  • Component changed from libtransmission to Mac Client
  • Owner changed from charles to livings124

libtransmission has nothing at all to do with Transfers.plist...

comment:4 Changed 12 years ago by Biiaru

The only changes were made in 7806 were done to libtransmission, though. That's why I had it set as libt.

comment:5 Changed 12 years ago by livings124

  • Component changed from Mac Client to libtransmission
  • Owner changed from livings124 to charles

This is confirmed to break from r7806. If libtransmission doesn't load all the transfers on launch, on quit Transfers.plist won't have those transfers. That doesn't mean the Mac code's breaking it.

comment:6 Changed 12 years ago by Biiaru

  • Resolution set to fixed
  • Status changed from new to closed

Fixed in r7810.

Note: See TracTickets for help on using tickets.