Opened 12 years ago

Closed 12 years ago

Last modified 12 years ago

#1924 closed Bug (fixed)

"Remove Data" does not work

Reported by: pouet31 Owned by: Gimp
Priority: Normal Milestone: 1.60
Component: Web Client Version: 1.51
Severity: Normal Keywords:
Cc:

Description

On a power pc architecture, Debian testing. Pinning unstable for transmission-daemon version 1.51-1.

I was seedding a torrent.
Next I decided to remove it. ("Remove data" button)
Later I restarted the daemon.

The removed torrent was leeching again.

The Work Around was to remove from /var/lib/transmission-daemon/info/torrents the useless torrent files.

Change History (6)

comment:1 Changed 12 years ago by livings124

  • Severity changed from Minor to Normal
  • Summary changed from torrent restarted after have been removed. to "Remove Data" does not work

The "Remove Data" button appears to do nothing at all.

comment:2 Changed 12 years ago by Gimp

  • Resolution set to fixed
  • Status changed from new to closed

fixed in r8073

comment:3 Changed 12 years ago by livings124

  • Milestone changed from None Set to 1.60

comment:4 Changed 12 years ago by charles

  • Milestone changed from 1.60 to 1.52

backported to 1.5x (for 1.52) in r8206.

comment:5 Changed 12 years ago by Gimp

  • Milestone changed from 1.52 to 1.60

Backport was not needed, re-broke method. Fix slated for 1.60

comment:6 Changed 12 years ago by charles

tickets #1994 and #1995 are duplicates of this ticket.

Note: See TracTickets for help on using tickets.