Opened 12 years ago

Closed 12 years ago

#2684 closed Bug (invalid)

Torrents changing in status disappear from the filter.

Reported by: Rolcol Owned by: livings124
Priority: Normal Milestone: None Set
Component: Mac Client Version: 1.76+
Severity: Normal Keywords:
Cc:

Description

I typically have Transmission show only the Active torrents. I've noticed that when a torrent finishes downloading (but still needs to seed to meet the ratio), it no longer shows in the Active list. It's still seeding and clicking on it again shows the torrent.

Change History (7)

comment:1 Changed 12 years ago by livings124

I can't seem to replicate this. What build is this, and is it consistently repeatable?

comment:2 Changed 12 years ago by Rolcol

Appeared recently in r9796. I'll get a screenshot later.

comment:3 Changed 12 years ago by Rolcol

Before adding the torrent for Ubuntu: http://imgur.com/hwYNf.png

Ubuntu in the process of downloading: http://imgur.com/rw16c.png

And after Ubuntu is done downloading but still seeding: http://imgur.com/D1GhD.png

comment:4 Changed 12 years ago by Rolcol

Hm... the bug could be that I don't switch filters during the download at all while encountering this bug.

comment:5 Changed 12 years ago by livings124

I can't replicate this on r9809. I had one torrent download with the active filter, and started up with that filter already selected. Do you have the queue enabled?

comment:6 Changed 12 years ago by Rolcol

The Ubuntu torrent shown above was the only one running. I have Transmission only upload 3 at a time. So yes, I do have the queue enabled. Everything is sorted by name. I did not restart Transmission at all during the download.

comment:7 Changed 12 years ago by Rolcol

  • Resolution set to invalid
  • Status changed from new to closed

It decided to give me the finger and worked for me yesterday when I tested it. I'll reopen it if I have proof that it still occurs. Thanks anyway.

Note: See TracTickets for help on using tickets.