Opened 11 years ago

Closed 11 years ago

#3463 closed Bug (worksforme)

Preventing system sleep isn't working on Mac

Reported by: cmyk Owned by: livings124
Priority: Normal Milestone: None Set
Component: Mac Client Version: 2.03
Severity: Normal Keywords: sleep
Cc:

Description

This happens on a MacPro? 2x2.26 Quad Core with OS X 10.6.4. I set computer sleep in the System Prefs' Energy Saver mask to 1 hour. I checked "Prevent computer form sleeping with active transfers". Result: It goes to sleep after 1 hour (or whatever time I set it to) Desired result: It should not go to sleep while active transfers are present. Once those transfers are done, I should go to sleep after the desired time (as set in Engery Saver) or as soon as possible (preferably).

Change History (6)

comment:1 Changed 11 years ago by livings124

Are the active transfers stalled or have the error icon on them?

comment:2 Changed 11 years ago by livings124

cmyk: ping

comment:3 Changed 11 years ago by cmyk

Sorry! Active transfers are not stalled (or define "stalled", please), nor do they have an error icon on them.

comment:4 Changed 11 years ago by livings124

Is this still an issue with 2.12? I can't recreate this issue.

comment:5 Changed 11 years ago by cmyk

Seems to be fixed. But I'm not using Transmission anymore since you kicked the proxy.

comment:6 Changed 11 years ago by livings124

  • Resolution set to worksforme
  • Status changed from new to closed
Note: See TracTickets for help on using tickets.