Opened 11 years ago

Closed 10 years ago

Last modified 10 years ago

#3871 closed Bug (fixed)

torrent-set-location does not delete old folder if only one file in torrent

Reported by: reardon Owned by: jordan
Priority: Normal Milestone: 2.33
Component: libtransmission Version: 2.13
Severity: Normal Keywords:
Cc:

Description

This is not related to #2252, as far as I can tell. If you have a torrent with a folder and only one file in the folder, then the old folder is not removed after the torrent has be relocated via torrent-set-location ('transmission-remote --move')

Change History (13)

comment:1 Changed 11 years ago by jordan

reardon, is this still happening in 2.0 beta 3?

comment:2 Changed 11 years ago by reardon

Still broken at 2.20b3 (SVN 11825)

If it helps to repro: I am moving torrent from "/home/user/Download/# New" to "/home/user/Download" and vice-versa. Problem occurs in either direction; also occurs whether or not the destination folder (ie torrent-name) already exists or is created during move.

comment:3 Changed 11 years ago by jordan

reardon: what are you using for your transmission server: transmission-daemon or one of the GUI apps?

comment:4 Changed 11 years ago by reardon

transmission-daemon on Debian 6

Version 0, edited 11 years ago by reardon (next)

comment:5 Changed 11 years ago by jordan

At the risk of sounding like a broken record, is this still happening in a new svn build?

comment:6 Changed 11 years ago by reardon

Still broken @12170

comment:7 Changed 11 years ago by jordan

bah!

comment:8 Changed 11 years ago by reardon

Also, whats up with moderated bug trac, especially as I reported this in the first place?

comment:9 Changed 11 years ago by jordan

the trac site's been hit by a lot of spam over the last few weeks, and moderation was turned on to keep the spam from getting through into the tickets. It's nothing personal about you.

I've added you to the whitelist.

comment:10 Changed 10 years ago by jordan

  • Component changed from Transmission to libtransmission
  • Owner set to jordan
  • Status changed from new to assigned

comment:11 Changed 10 years ago by jordan

Possible fix in r12540

comment:12 Changed 10 years ago by jordan

  • Milestone changed from None Set to 2.33
  • Resolution set to fixed
  • Status changed from assigned to closed

comment:13 Changed 10 years ago by reardon

Seems to work fine for me. Nice to see this closed, was a long-standing annoyance.

Note: See TracTickets for help on using tickets.