Opened 11 years ago

Closed 11 years ago

#4122 closed Bug (invalid)

transmission-gtk 2.22 fails to open/add new torrents properly

Reported by: moted Owned by:
Priority: Normal Milestone: None Set
Component: Transmission Version: 2.22
Severity: Normal Keywords:
Cc:

Description

Description:

Using transmission-gtk and transmission-cli on both 2.22-1 and 2.22-3 I receive a "Transmission is already running" error when trying to add a new torrent when the client is already running. The default GNOME application is set to use transmission-gtk and it happens with every new torrent that I add from either nautilus or when opening from any browser or cli. Reverting back to 2.21-3 resolves this issue and new torrents open properly. I also noticed that if one tries to launch another session or clicks on a transmission icon to bring the application into focus it thinks that a new session is trying to be created and fails with a "Transmission is already running" error. Please note that adding a torrent with the "open" button on the client successfully adds the torrent.

Additional info:

Tested on: 2.6.37-ARCH x86_64 Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU P8700 @ 2.53GHz GenuineIntel? GNU/Linux

Other users report the same problem in this thread: https://bbs.archlinux.org/viewtopic.php?id=115044

  • package version(s)

GNOME nautilus 2.32.2.1 curl : 7.21.4-2 libevent : 2.0.10-1 libnotify: 0.7.1-1.1 desktop-file-utils: 0.18-1 hicolor-icon-theme : 0.12-1 gtk2 : 2.22.1-1 dbus-glib : 0.92-1

Steps to reproduce: Install and launch transmission-gtk v 2.22-x Attempt to add a new torrent by using a default application or by command line with transmission-gtk $torrent

Change History (2)

comment:1 Changed 11 years ago by wonder

you can close this bug. it was a packaging one

comment:2 Changed 11 years ago by wonder

  • Resolution set to invalid
  • Status changed from new to closed
Note: See TracTickets for help on using tickets.