Opened 10 years ago

Closed 10 years ago

#4436 closed Bug (fixed)

odd behavior and display re web interface in r12712

Reported by: gunzip Owned by:
Priority: Normal Milestone:
Component: Web Client Version: 2.33+
Severity: Normal Keywords:
Cc:

Description

1) see attached pic of the WebUI showing cryptic javascript text "function () {return ..." under the torrent progress bar. the torrent in this case was a partial download of a multi-file torrent.

2) in another case, the display bar stopped updating even though the torrent reached completion. selecting it with the mouse it then "snapped" to 100%.

Linux Debian, transmission-daemon 2.33+ (12712)

Attachments (2)

out.png (11.0 KB) - added by gunzip 10 years ago.
web.png (33.6 KB) - added by gunzip 10 years ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (10)

Changed 10 years ago by gunzip

comment:1 Changed 10 years ago by gunzip

going back in builds a bit i found both issues still occur with r12706

in r12698 issue 2) is solved but the odd text still appears

in r12689 no problems with either issue

comment:2 follow-up: Changed 10 years ago by jordan

whee! :)

comment:3 in reply to: ↑ 2 Changed 10 years ago by x190

Replying to jordan:

whee! :)

This one sent me to :http://www.merriam-webster.com/dictionary/whee

Glory be! ( A childhood favorite. :-) )

comment:4 Changed 10 years ago by jordan

  • Milestone None Set deleted
  • Resolution set to fixed
  • Status changed from new to closed

fixed in r12713.

Thanks for the testing, gunzip. I've been digging pretty deeply into the web client's internals over the last few days and I appreciate the extra pair of eyes. :)

comment:5 Changed 10 years ago by gunzip

very good jordan .. reran the test torrents and both issues are fixed with r12713

i did find something else in the web client which i believe is unrelated to this .. will probably file a new ticket

comment:6 Changed 10 years ago by gunzip

  • Resolution fixed deleted
  • Status changed from closed to reopened

something i didn't notice before that is directly related to issue 2) : though r12713 solved the updating problem of the torrent progress bar when de-selected, the overall transfer still does not update unless the torrent is selected (highlighted). see attached pic web.png .

as shown Transfers incorrectly reports 349 down and 32 up, when in fact it has been seeding for several minutes as shown correctly in the progress bar. as soon as i select the torrent with my mouse, the Transfers snaps to the correct up and down rates.

Changed 10 years ago by gunzip

comment:7 follow-up: Changed 10 years ago by jordan

refresh should be working now... however I've landed a pretty big change so let me know what else breaks. :)

comment:8 in reply to: ↑ 7 Changed 10 years ago by gunzip

  • Resolution set to fixed
  • Status changed from reopened to closed

Replying to jordan:

refresh should be working now... however I've landed a pretty big change so let me know what else breaks. :)

yes i see you've been busy again. now running r12716 and everthing is updating fine on 2 torrents i've tested so far. so i think i should close this ticket and look for something else to quibble about. cheers.

Note: See TracTickets for help on using tickets.