Opened 8 years ago

Closed 8 years ago

#5132 closed Bug (worksforme)

Trasmission won't download

Reported by: Mc128k Owned by:
Priority: Normal Milestone: None Set
Component: Transmission Version: 2.73
Severity: Normal Keywords: hang
Cc:

Description

This is it. In some rare cases downloads just don't work, and peers are not shown. This is not a network issue, I've found that the problem is inside the preferences files. Once deleted everything works again.

Attachments (1)

Preferences.zip (2.8 KB) - added by Mc128k 8 years ago.
The corrupt preferences files

Download all attachments as: .zip

Change History (7)

Changed 8 years ago by Mc128k

The corrupt preferences files

comment:1 Changed 8 years ago by livings124

I don't think there's anything special with those preferences. Have you worked through https://trac.transmissionbt.com/wiki/SlowSpeeds?

comment:2 Changed 8 years ago by Mc128k

Yes, I did. Only when I delete the preferences the program works again.

comment:3 Changed 8 years ago by livings124

When you delete the preferences, what settings are different?

comment:4 Changed 8 years ago by Mc128k

Cannot say... all preferences and dialogs are restored. I think downloads are deleted too. But after some seconds everything works again. I have not imposed speed limits. I can only say this is not the first time it happens. Some months ago I had the same bug.

comment:5 Changed 8 years ago by livings124

It is likely you had something set in the preferences differently than you do now.

comment:6 Changed 8 years ago by livings124

  • Resolution set to worksforme
  • Status changed from new to closed

Unfortunately there's nothing that can really be done with the information we have. You might have more luck on the forums.

Note: See TracTickets for help on using tickets.