Opened 8 years ago

Closed 8 years ago

#5226 closed Bug (invalid)

no transmission revision showing

Reported by: leandroong Owned by:
Priority: Normal Milestone: None Set
Component: Transmission Version: 2.76
Severity: Normal Keywords:
Cc:

Description

revision 13789; see attachment picture

Attachments (3)

transmission revision missing.PNG (12.2 KB) - added by leandroong 8 years ago.
about image
version.h (395 bytes) - added by leandroong 8 years ago.
version.h
update-version-h.sh (1.9 KB) - added by leandroong 8 years ago.
update-version-h.sh

Download all attachments as: .zip

Change History (10)

Changed 8 years ago by leandroong

about image

comment:1 Changed 8 years ago by JJTagy

Did you run the version update script?

comment:2 Changed 8 years ago by leandroong

where is that script? I just compiled using entware buildroot

comment:3 Changed 8 years ago by leandroong

this has been reported by me in the past, see https://trac.transmissionbt.com/ticket/5101

comment:4 Changed 8 years ago by leandroong

Sorry, that one is referring to having same revision...

Changed 8 years ago by leandroong

version.h

Changed 8 years ago by leandroong

update-version-h.sh

comment:5 Changed 8 years ago by leandroong

I never invoke this in the past compilation, it seems automatic but now do I need to do it manually before compiling?

comment:6 Changed 8 years ago by leandroong

Thanks, it worked, I edit version.h. Consider this close

comment:7 Changed 8 years ago by jordan

  • Resolution set to invalid
  • Status changed from new to closed
Note: See TracTickets for help on using tickets.