Opened 7 years ago

Closed 6 years ago

#5482 closed Bug (invalid)

when I run the init.d script, the settings.json setting will recover to default setting

Reported by: goddesschi Owned by:
Priority: Highest Milestone: None Set
Component: Transmission Version: 2.82
Severity: Normal Keywords: Installation
Cc:

Description

After I compiler and install the transmission 2.82 from source code, I create the torrent/down/temp folder and run the command : transmission-daemon -f to create the transmission-daemon folder and some files ( and type ctrl+c to terminate the procedure), then edit the settings.json file. By my experience of using the old version transmission, if these steps finish, I just need type the command transmission-daemon and I can use the webui to control transmission.But in the new version:2.82, although I type this command, I still can't use the webui, if I type /etc/init.d/transmission-daemon to restart the transmission-daemon, then the settings.json setting will recover to initial setting. Please tell me how I can use the transmission by webui, do you know the difference of new version and old version?

Change History (2)

comment:1 Changed 7 years ago by x190

Make sure you are editing the same settings file as you are loading in transmission-daemon. Properly stop the daemon before editing settings.json.

https://trac.transmissionbt.com/wiki/EditConfigFiles

Please use the forum for issues like this.

https://forum.transmissionbt.com/

comment:2 Changed 6 years ago by mike.dld

  • Resolution set to invalid
  • Status changed from new to closed
Note: See TracTickets for help on using tickets.