Opened 6 years ago

Last modified 6 years ago

#5834 new Bug

Adding a magnet link opens the "add window" although it shouldn't

Reported by: dhegyi Owned by:
Priority: Normal Milestone: None Set
Component: Transmission Version: 2.84
Severity: Normal Keywords: Magnet link
Cc:

Description

Hi,

When I add a magnet link I still get an "add window" displayed even though in the preferences I have unticked "display a window when opening a torrent file" and I've also unticked "display a window when opening a magnet link".

Can you please help with this?

Regards, Daniel

Change History (2)

comment:1 Changed 6 years ago by x190

Are you using a download location set to "Same as torrent file"?

comment:2 Changed 6 years ago by helena.handcart

Just to add, that I had this issue and searched for this bug. Glad I am not imagining it. My d/l location was not set to "Same as torrent file", but I changed it to that, restarted Transmission, clicked a Magnet, this time it opened the window AND a finder dialog to actually prompt me for a location; I cancelled the download, went back into Settings, changed the folder back to what I had set it to before (i.e. not "Same as torrent file"), unchecked the "Magnet.." checkbox (which had re-checked itself), restarted Transmission, clicked a magnet link, and it started straight off, no requester window, as intended. Sorry if that's a bit garbled. I'm on OSX latest, transmission 2.84 (14306). More info on request.

Note: See TracTickets for help on using tickets.