Opened 14 years ago

Closed 14 years ago

#600 closed Bug (worksforme)

OSX interface incorrectly reports failure for 'addfile-detailed'

Reported by: bgilmore Owned by: SoftwareElves
Priority: Normal Milestone: None Set
Component: Mac Client Version: 1.00
Severity: Normal Keywords:
Cc:

Description

When issuing an 'addfile-detailed' IPC command to the OSX interface, a 'failed' message is returned even when the operation succeeded.

>>> l16:addfile-detailedd9:autostarti1e9:directory9:/tmp/test4:file17:/tmp/test.torrentei1ee
<<< l6:failed0:i1ee

In this test I specied: file, directory, and autostart. The specified torrent immediately became active in the UI and began downloading despite the fact that 'failed' was returned. I repeated this test multiple times.

-bg

Change History (3)

comment:1 Changed 14 years ago by bgilmore

In case the bug report is unclear at all, I took a short screen capture (3.5M).

-bg

comment:2 Changed 14 years ago by charles

  • Owner changed from livings124 to SoftwareElves

comment:3 Changed 14 years ago by bgilmore

  • Resolution set to worksforme
  • Status changed from new to closed

I no longer receive 'failed' messages as of 1.01. I'm still seeing some weird behavior via IPC, but this ticket appears to be resolved.

>>> d7:versiond3:maxi2e3:mini2eee
<<< d7:versiond5:label33:Transmission Mac OS X 1.01 (4635)3:maxi2e3:mini1eee
--- [connected to: Transmission Mac OS X 1.01 (4635)]
>>> l16:addfile-detailedd9:autostarti0e4:file48:/Users/brandon/Desktop/Fedora-8-dvd-i386.torrentei1ee
<<< l9:succeeded0:i1ee
Note: See TracTickets for help on using tickets.